THE DIFFERENCE BETWEEN "INTERNATIONAL PROGRAM" AND "ENGLISH PROGRAM" COURSES

1. International Program is the management of teaching and learning using foreign courses, depending on which countries the school chooses to use. The International Program employs the best teaching methods, and the best curricula is used. This of course is quite expensive. Fortunately for our students and their parents, our school covers these expenses while promoting the best learning methods of teaching English comparable to how native English speakers use the language. We offer the lowest tuition fees in Thailand. Students who study with us have the best opportunity to acquire excellent English skills.

2. English Program (EP) is the management of teaching and learning English according to the curriculum set forth by the Thai Ministry of Education. Typically, only foreign, native English teachers are used, although in some instances qualified Thai teachers are also employed in EP. All EP subjects (except Thai Language) are taught in English. There are also "Mini-English Programs (MEP) in which some but not all subjects are taught in English.

Nowadays, parents who are financially capable prefer to send their children to study at schools with International Programs because of the higher standard of learning these schools offer. International Program courses are recognized all over the world. They are the best way to equip students with superb English knowledge, enabling them to qualify for studying abroad, and qualify them for exciting future employment opportunities.